horeca cursus Tilburg

Horeca cursus met JOBCOACHING

Laat je omscholen voor het horecavak en ga na de ‘verkorte’ cursus direct aan de slag bij de werkgever die bij jou past.

Tijdens de cursus ontwikkel je een stevige basis aan kennis en skills om goed te kunnen functioneren in de horeca. Je leert de belangrijkste technieken, vakjargon en productkennis, zowel van de keuken als de bediening. We gaan samen proeven en producten herkennen van goede of slechte kwaliteit. Waar komen de lokale producten vandaan in de omgeving Tilburg en wat zijn de trends van nu? Je krijgt tien weken theorie en praktijkonderwijs (in onze professionele keuken) en je doorloopt het jobcoaching programma. We nemen tevens een kijkje achter de schermen bij diverse bedrijven en leren zo de verschillen tussen organisaties binnen de horeca. 

Werken in een restaurant | hotel | zorginstelling | lunchroom | bedrijfscatering | pretpark


Gratis, hoe kan dat?

‘Voor onze cursisten zitten er geen kosten verbonden aan de cursus’. De cursus is gefinancierd door onze partners, die samen meer vakmensen willen opleiden. Tijdens de cursus word je opgeleid en begeleid door een professionele jobcoach en horeca professionals. Er zijn enkel plaatsen beschikbaar voor gemotiveerde kandidaten. Wij zien de cursus als een cadeautje voor jouw toekomst en wanneer men tussentijds stopt (zonder gegronde reden), dan zitten hier kosten aan verbonden.

JOBCOACHING

De kans is groot dat je via ons aan een baan komt die bij jouw past. Je gaat je oriënteren binnen het brede begrip ‘horeca’, waardoor je een goed beeld krijgt van de verschillen en de verwachtingen binnen de sector. Gedurende de tien weken cursus volg je naast de horecavakken ook het jobcoachingtraject. Leren solliciteren is hiervan een belangrijk onderdeel. The Taste of Work heeft een groot netwerk aan werkgevers, waar onze cursisten naar een baan kunnen doorstromen. Wil je graag buiten ons netwerk solliciteren? Ook dan ondersteunen of bemiddelen wij hierin.  


erkend certificaat

Bij het succesvol afronden ontvangen de cursisten een erkend certificaat vanuit The Taste of Work in samenwerking met de Rooi Pannen: 'Horeca Assistent'. 


Algemene informatie

Start: Februari 2024 - Tilburg

Duur: 10 weken 2 dagen per week

Kosten: gratis

Aanmelden: mail naar info@thetasteofwork.nl

Betrokken partijen: WSP en The Taste of Work