leerwerktraject - werken aan je toekomst..

Je bent eruit, het is tijd om aan de slag te gaan. Het lijkt je fijn om te gaan werken bij een werkgever die bij jouw past. Tot nu toe is het nog niet gelukt om je wensen, omtrent werk of een opleiding, te verwezenlijken. Wat de reden ook is, wij gaan je helpen.

 

Bij The Taste of Work bieden wij leerwerktrajecten aan op maat en je kunt met iedere hulpvraag bij ons terecht. Qua beroepskeuze kun je alle kanten bij ons op. Misschien weet je al wat het moet zijn en als je nog geen idee hebt, dan kunnen we je helpen doormiddel van gesprek en verschillende tests. We kijken altijd naar ‘wat kun je wel’ en hoe kunnen we dat omzetten in perspectief?  


Tijdens het traject wordt je zowel in groepsverband als individueel begeleid door onze gecertificeerde zorgmedewerkers, arbeidsdeskundigen en horecavakmensen met een groot zorghart. We zetten horecawerkzaamheden in om bijvoorbeeld weer in het werkende ritme te komen. Je kunt zowel met als zonder uiteindelijke horeca ambities bij ons terecht. De dynamiek en de werkzaamheden in de horeca zijn ideaal om aan jezelf te werken, denk hierbij aan:

-  Het leren omgaan met stress;

-  Samenwerken met collega’s;

-  Leren plannen;

-  Hoe geef en ontvang ik feedback? En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken.

 

Je wordt gecoacht op belangrijke vaardigheden voor de arbeidsmarkt, we voorzien je van basiseducatie/trainingen en uiteindelijk begeleiden we je bij het vinden van een geschikte baan of een opleiding. Als het eenmaal zo ver is dan blijven we je bij de nieuwe werkgever of school een periode ondersteunen.